Υπόμνημα του Κοινοτικού Συμβουλίου της Κοινότητας Φίλιας Λέσβου προς τον Σ. Βενιζέλο και τον υπουργό Δημοσίων Έργων, Ν. Ζέρβα, "περί αμέσου χορηγήσεως 1000 μέτρων χυτοσιδηρών σωλήνων 80 χιλιοστών δια την ταχυτέραν σωλήνωσιν του δικτύου της Κοινοτικής υδρεύσεως, δια την εξασφάλισιν της υδρεύσεως των δημοτών και την προστασίαν της δημοσίας υγείας εκ του κινδύνου μολύνσεων".

Υπόμνημα του Κοινοτικού Συμβουλίου της Κοινότητας Φίλιας Λέσβου προς τον Σ. Βενιζέλο και τον υπουργό Δημοσίων Έργων, Ν. Ζέρβα,
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Υπόμνημα του Κοινοτικού Συμβουλίου της Κοινότητας Φίλιας Λέσβου προς τον Σ. Βενιζέλο και τον υπουργό Δημοσίων Έργων, Ν. Ζέρβα, "περί αμέσου χορηγήσεως 1000 μέτρων χυτοσιδηρών σωλήνων 80 χιλιοστών δια την ταχυτέραν σωλήνωσιν του δικτύου της Κοινοτικής υδρεύσεως, δια την εξασφάλισιν της υδρεύσεως των δημοτών και την προστασίαν της δημοσίας υγείας εκ του κινδύνου μολύνσεων". (EL)

Παρασκευαΐδης Μιλτιάδης Πρόεδρος της Κοινότητας Φιλίας Λέσβου (EL)

Είναι συνημμένο στο έγγραφο με αριθμό εισαγωγής 226-30-041. (EL)

Υπόμνημα (EL)

Φίλια (Λέσβος) (EL)
Αθήνα (EL)


1951 Ιούνιος 1 (EL)


Δημόσια έργα Ύδρευση (EL)
Δημόσια έργα (EL)
Ζέρβας Ναπολέων Υπουργός Δημοσίων Έργων της Ελλάδας (EL)
Φίλιας (Λέσβος) (EL)
Βενιζέλος Σοφοκλής Πρωθυπουργός της Ελλάδας (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 030~041 - 042



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.