Επιστολή του Οδ. Παπαθανασάκη προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με τη συμμετοχή του στο κίνημα του 1935 και τη συντήρησή του στη Νάπολη.

Επιστολή του Οδ. Παπαθανασάκη προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με τη συμμετοχή του στο κίνημα του 1935 και τη συντήρησή του στη Νάπολη.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Οδ. Παπαθανασάκη προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με τη συμμετοχή του στο κίνημα του 1935 και τη συντήρησή του στη Νάπολη. (EL)

Παπαθανασάκης Οδυσσέας (EL)

Αναφέρει τη συμμετοχή του στο κίνημα του 1935, την πρόθεσή του να παραμείνει στη Νάπολη και ότι ζήτησε να ληφθεί μέριμνα για τη συντηρήσή του, όπως και για τους υπαξιωματικούς. Ζητεί από το Βενζέλο να του γνωστοποιήσει την απόφασή του για την παραμονή του στην Νάπολη ή για την επιστροφή του στην Ελλάδα. (EL)

Επιστολή (EL)

Νάπολη (EL)


1935 Απρίλιος 19 (EL)


Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Κίνημα του 1935 (EL)
Νάπολη (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Αναστασίου Κεραμειανίδη~Φάκελος 08~149



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.