Επιστολή του αντιπλοιάρχου Εμ. Κανακάκη προς το Γραφείο του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας της Ελλάδας με την οποία ζητεί να περιληφθεί στις ευεργετικές διατάξεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τους αξιωματικούς του στρατεύματος, του ναυτικού, της αεροπορίας και της χωροφυλακής.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριο


1950 (EL)
Επιστολή του αντιπλοιάρχου Εμ. Κανακάκη προς το Γραφείο του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας της Ελλάδας με την οποία ζητεί να περιληφθεί στις ευεργετικές διατάξεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τους αξιωματικούς του στρατεύματος, του ναυτικού, της αεροπορίας και της χωροφυλακής. (EL)

Κανακάκης Εμμανουήλ Αντιπλοίαρχος (EL)

Αναφέρει ότι μετά την μετάθεσή του στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας αντιμετωπίζει πρόβλημα στέγασης, γιατί αδυνατεί να καταβάλει ενοίκιο μίσθωσης, και ζητεί τη συνδρομή του ώστε να συμπεριληφθεί στις ευεργετικές διατάξεις του Υπουργείπου Εθνικής Άμυνας που εφαρμόστηκαν για τους αξιωματικούς του στρατεύματος, του ναυτικού και της αεροπορίας. (EL)

Επιστολή (EL)

Οικονομία Σύνταξη, Επιδόματα (EL)
Υπουργείο Εθνικής Αμύνης της Ελλάδας (EL)
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας της Ελλάδας Γραφείο Υπουργού (EL)
Στέγαση (EL)


Αθήνα (EL)

1950 Οκτώβριος 11 (EL)

Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.