Τηλεγράφημα του Ε.Βενιζέλου προς τον Οθωναίο σχετικά με τις θέσεις του για την πολιτική των ακραίων δημοκρατικών και το πολιτειακό ζήτημα.

Τηλεγράφημα του Ε.Βενιζέλου προς τον Οθωναίο σχετικά με τις θέσεις του για την πολιτική των ακραίων δημοκρατικών και το πολιτειακό ζήτημα.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Τηλεγράφημα του Ε.Βενιζέλου προς τον Οθωναίο σχετικά με τις θέσεις του για την πολιτική των ακραίων δημοκρατικών και το πολιτειακό ζήτημα. (EL)

Βενιζέλος, Ελευθέριος Κ. (1864-1936) (EL)

Εκφράζει τη λύπη του, γιατί με την επιστολή του δεν κατάφερε να συγκρατήσει τους ακραίους δημοκρατικούς. Διαμαρτύρεται κατά της κατηγορίας οτι αντιτασσόμενοι κατά πολιτικής οι ακραίοι δημοκρατικοί ωθούνται από ατομικά συμφέροντα και σημειώνει οτι απλά εκπληρώνουν το καθηκον προς τη χώρα χωρίς να μετέχουν σε βαρειές ευθύνες. Αναφέρει τις θέσεις του για την δημοκρατία και το κόμμα των Φιλελευθέρων. (EL)

Τηλεγράφημα (EL)


1923 Νοέμβριος 25 (EL)


Οθωναίος, Αλέξανδρος- Στρατηγός (EL)
Κόμματα (EL)
Πολιτική Εσωτερική (EL)
Πολίτευμα (EL)
Κόμμα Φιλελευθέρων της Ελλάδας (EL)
Δημοκρατία (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 042~37



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.