Ανακοινώσεις του Δ.Πρωτοπαπαδάκη προς το Διοικητικό Συμβούλιο των Σιδηροδρόμων του Ελληνικού Κράτους σχετικά με τις υπηρεσίες έλξεως, υλικού και εκμεταλλεύσεως των Σ.Ε.Κ..

Ανακοινώσεις του Δ.Πρωτοπαπαδάκη προς το Διοικητικό Συμβούλιο των Σιδηροδρόμων του Ελληνικού Κράτους σχετικά με τις υπηρεσίες έλξεως, υλικού και εκμεταλλεύσεως των Σ.Ε.Κ..
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Ανακοινώσεις του Δ.Πρωτοπαπαδάκη προς το Διοικητικό Συμβούλιο των Σιδηροδρόμων του Ελληνικού Κράτους σχετικά με τις υπηρεσίες έλξεως, υλικού και εκμεταλλεύσεως των Σ.Ε.Κ.. (EL)

Πρωτοπαπαδάκης, Δημοσθένης, Διοικητικός Σύμβουλος των Σιδηροδρόμων του Ελληνικού Κράτους (EL)

Αναφέρει τα συμπεράσματα που εξάγονται από δύο εκθέσεις του Β.Μπέργκμαν, ο οποίος εξουσιοδοτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο των Σ.Ε.Κ. να καταθέσει έκθεση με την κατάσταση των Ελληνικών Σιδηρδρόμων και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για τη βελτίωση του κλάδου. Συγκεκριμένα αναφέρεται στην κατάσταση των γραμμών, στην υπηρεσία έλξεως και υλικού, στην εμπορική εκμετάλλευση και στην ανακόλουθη γνώμη του τεχνικού προσωπικού. (EL)

Ανακοινωθέν (EL)


1929 Νοέμβριος 12 (EL)


Σιδηρόδρομοι του Ελληνικού Κράτους, Διοικητικό Συμβούλιο (EL)
Μπέργκμαν, Βέρνερ, Διευθυντής των Σαξωνικών Σιδηροδρόμων (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 122~33



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.