δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
Εκφράζει τη λύπη του για την καταστροφή στη Μ.Ασία και εκφράζει τη συμπαράσταση του ιδίου και της συζύγου του στον Ε.Βενιζέλο. Αναφέρει επίσης ότι θα φροντίσει να εμβάσει το ποσό που έστειλε η Ε.Βενιζέλου για την Παπαδοπούλου.
(EL)
Πολιτισμός (κουλτούρα) ▶ Ιστορία ▶ Εθνική ιστορία ▶ Ελληνική Ιστορία ▶ Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία ▶ Μικρασιατική εκστρατεία Μικρασιατική καταστροφή
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.