Επιστολή του Δ. Κιτσίκη προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με τη συμβολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος στο έργο της στέγασης και της ανοικοδόμησης των πληγεισών από το σεισμό περιοχών της Χαλκιδικής.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
κοινοποιήστε το τεκμήριο


1932 (EL)
Επιστολή του Δ. Κιτσίκη προς τον Ε. Βενιζέλο σχετικά με τη συμβολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος στο έργο της στέγασης και της ανοικοδόμησης των πληγεισών από το σεισμό περιοχών της Χαλκιδικής. (EL)

Κιτσίκης Ν. Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (EL)

Αναφέρεται στις ενέργειες του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος για την αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές της Χαλκιδικής και δηλώνει ότι του αποστέλλει τα πορίσματα της μελέτης του καθηγητή Ε.Μ. Ρουσόπουλου και τη μελέτη του Μ. Οικονόμου, Αντιπροσώπου του Επιμελητηρίου στον Αυτόνομο Οργανισμό Σεισμοπαθών Κορινθίας. (EL)

Επιστολή (EL)

Οικονόμου Μ. Αντιπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος στον Αυτόνομο Οργανισμό Σεισμοπαθών Κορινθίας (EL)
Χαλκιδική (EL)
Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Καταστροφές Σεισμοί (EL)
Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος (EL)
Ρουσόπουλος Α. Καθηγητής Ε.Μ.Π. (EL)
Στέγαση (EL)


Αθήνα (EL)

1932 Οκτώβριος 15 (EL)

Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.