Επιστολή του Γερουσιαστή Ροδόπης, Αχ.Καλεύρα, προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με τον οικονομικό μαρασμό της Ξάνθης και της Κομοτηνής.

Επιστολή του Γερουσιαστή Ροδόπης, Αχ.Καλεύρα, προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με τον οικονομικό μαρασμό της Ξάνθης και της Κομοτηνής.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Γερουσιαστή Ροδόπης, Αχ.Καλεύρα, προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με τον οικονομικό μαρασμό της Ξάνθης και της Κομοτηνής. (EL)

Καλεύρας Αχιλλέας Γερουσιαστής Ροδόπης (EL)

Αναφέρει ότι η Ξάνθη και η Κομοτηνή βρίσκονται σε δεινή οικονομική κρίση και ότι θα ήταν καλό οι Υπουργοί Γεωργίας και Εθνικής Οικονομίας μαζί με αρμόδιο επιτελείο να πραγματοποιήσουν την απαραίτητη οικονομική και δημογραφική έρευνα. Αναφέρει ποια μέτρα μπορούν να ληφθούν για την ανακούφιση του πληθυσμού των δύο πόλεων. (EL)

Επιστολή (EL)

Θεσσαλονίκη (EL)


1931 Απρίλιος 2 (EL)


Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Οικονομία (EL)
Κομοτηνή (EL)
Πληθυσμός (EL)
Ξάνθη (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 342~01



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.