Επιστολή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κρωπίας Χρ. Παπαδημητρίου Μαργέτη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με την ανάγκη λήψης μέτρων για την αποτροπή νοθείας στις ερχόμενες εκλογές.

Επιστολή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κρωπίας Χρ. Παπαδημητρίου Μαργέτη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με την ανάγκη λήψης μέτρων για την αποτροπή νοθείας στις ερχόμενες εκλογές.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κρωπίας Χρ. Παπαδημητρίου Μαργέτη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με την ανάγκη λήψης μέτρων για την αποτροπή νοθείας στις ερχόμενες εκλογές. (EL)

Μαργέτης Χρήστος Παπαδημητρίου Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κρωπίας - Γεωργοκτηματίας (EL)

Εκφράζει τη χαρά του για την περιφανή νίκη του Ε.Βενιζέλου εναντίον των προσωπικών κομμάτων, του εφιστά την προσοχή στην ανάγκη λήψης μέτρων για την αποτροπή νοθείας στις επερχόμενες εκλογές, εφόσον οι παλαιοκομματικοί έχουν συνηθίσει σε τέτοιες τακτικές, και του προτείνει να αναλάβει ο ίδιος την τοποθέτηση αντιπροσώπων επί των καλπών στο εκλογικο τμήμα Λιοπεσίου. Περιγράφει επίσης τη νοθεία που έγινε κατά τις δημοτικές εκλογές υπέρ των υποψηφίων του Ραλλοθεοτοκικού κόμματος καθώς και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ο Ανδρέας Καμπάς, συμπέθερος του Γ.Θεοτόκη, για να επηρεάζει την ψήφο των αγροτών. (EL)

Επιστολή (EL)

Λιόπεσι (Αττική) (EL)
Αθήνα (EL)


1910 Οκτώβριος 14 (EL)


Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Λιόπεσι (Αττική) (EL)
Ραλλικό Κόμμα (EL)
Θεοτόκης Γεώργιος 1844-1916 (EL)
Θεοτοκικό Κόμμα (EL)
Καμπάς Ανδρέας Κτηματίας και Βιομήχανος (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 362~14



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.