Επιστολή του Ε. Βενιζέλου προς τους Κλ. Μαρκαντωνάκη, Μ. Πετυχάκη και Β. Σκουλά σχετικά με την επικείμενη κύρωση της εφαρμογής νομοσχεδίου για την οργάνωση της αντεπανάστασης.

Επιστολή του Ε. Βενιζέλου προς τους Κλ. Μαρκαντωνάκη, Μ. Πετυχάκη και Β. Σκουλά σχετικά με την επικείμενη κύρωση της εφαρμογής νομοσχεδίου για την οργάνωση της αντεπανάστασης.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Ε. Βενιζέλου προς τους Κλ. Μαρκαντωνάκη, Μ. Πετυχάκη και Β. Σκουλά σχετικά με την επικείμενη κύρωση της εφαρμογής νομοσχεδίου για την οργάνωση της αντεπανάστασης. (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)

Αναφέρει ότι πρόκειται να επικυρωθεί η εφαρμογή του νομοσχεδίου για την οργάνωση της αντεπανάστασης και προτείνει να ζητήσουν τη βοήθεια των φιλικών προς τον κρητικό αγώνα εφημερίδων προκειμένου να εμποδιστεί η κύρωση του νομοσχεδίου. Αναφέρει, επίσης, την κατάληψη του Καστελλίου της Κισάμου από τους Ιταλούς, η οποία έγινε με τη σύμφωνη γνώμη της Συνέλευσης και εξηγεί τους λόγους. Τέλος, αναφέρεται στην ανάγκη να επιλυθεί το οικονομικό ζήτημα της επανάστασης. (EL)

Επιστολή (EL)

Θέρισος (Κρήτη) (EL)


1905 Αύγουστος 29 (EL)


Επαναστατική Συνέλευση Θερίσου (EL)
Επαναστάσεις Κρήτη (EL)
Μαρκαντωνάκης Κλέαρχος (EL)
Κινήματα εθνικά- επαναστατικά (EL)
Σκουλάς Βασίλειος (EL)
Καστέλλι Κισσάμου (EL)
Νομοθεσία (EL)
Επανάσταση του Θερίσου (1905) (EL)
Πετυχάκης Μίνως (EL)
Κρητικό ζήτημα (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Κλέαρχου Μαρκαντωνάκη~Φάκελος 002~19



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.