Συνομιλία του μόνιμου υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Ευάγ. Αβέρωφ, με τον Γιουγκοσλάβο πρεσβευτή στην Αθήνα, Γιοβάνοβιτς, σχετικά με την "επίθεση φιλίας" στην οποία θα προβεί η Σοβιετική Ένωση στην προσεχή σύνοδο του ΟΗΕ και με τις Ελληνογιουγκοσλαβικές σχέσεις.

Συνομιλία του μόνιμου υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Ευάγ. Αβέρωφ, με τον Γιουγκοσλάβο πρεσβευτή στην Αθήνα, Γιοβάνοβιτς, σχετικά με την
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Συνομιλία του μόνιμου υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Ευάγ. Αβέρωφ, με τον Γιουγκοσλάβο πρεσβευτή στην Αθήνα, Γιοβάνοβιτς, σχετικά με την "επίθεση φιλίας" στην οποία θα προβεί η Σοβιετική Ένωση στην προσεχή σύνοδο του ΟΗΕ και με τις Ελληνογιουγκοσλαβικές σχέσεις. (EL)

Αβέρωφ, Ευάγγελος- Υφυπουργός των Εξωτερικών της Ελλάδας (EL)

Αναφέρεται στην εκτίμηση του Γιουγκοσλάβου Πρεσβευτή ότι η "επίθεση ειρήνης" της Σοβιετική Ένωσης στην προσεχή σύνοδο του ΟΗΕ θα είναι ουσιαστική φοβούμενη τον επανεξοπλισμό των ΗΠΑ και της Δύσης, στην τοποθέτησή του σχετικά με την ανάγκη καλλιέργειας στενών Ελληνογιουγκοσλαβικών σχέσεων καθώς και στην αναφορά του στη δύναμη των γιουγκοσλαβικών ένοπλων δυνάμεων. (EL)
Είναι συνημμένο στο έγγραφο με αριθμό εισαγωγής 226-24-144. (EL)

Συνομιλία (EL)


1951 Νοέμβριος 6 (EL)


ΟΗΕ
Σοβιετική Ένωση (EL)
Πρεσβευτής της Γιουγκοσλαβίας στην Αθήνα (EL)
Σχέσεις Ελλάδας - Γιουγκοσλαβίας (EL)
Ζητήματα εξωτερικής πολιτικής (EL)
Διεθνείς οργανισμοί (EL)
Πόλεμος Ψυχρός (EL)
Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (EL)
Διεθνείς σχέσεις Διακρατικές (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 024~144 - 146



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.