Σημείωμα του Ελ. Βενιζέλου το οποίο αναφέρεται στα εγκαίνια της Λέσχης Φιλελευθέρων στη Θεσσαλονίκη, στη μετάβαση του Σπανούδη στη Μυτιλήνη, στη Χίο και στη Σάμο, στην καταγγελία του Αδαμίδη κατά του Νομάρχη Φλώρινας, στην ανάγκη απάντησης στην εφημερίδα "Ν. Ημέρα" για τις κατηγορίες κατά του Ζαΐμη ότι ακολούθησε βενιζελική πολιτική καθώς και στην υπενθύμιση να ανευρεθεί απογευματινή εφημερίδα με την τοποθέτηση του βασιλιά σχετικά με το σε ποιον οφείλεται η ενωτική γραμμή.

Σημείωμα του Ελ. Βενιζέλου το οποίο αναφέρεται στα εγκαίνια της Λέσχης Φιλελευθέρων στη Θεσσαλονίκη, στη μετάβαση του Σπανούδη στη Μυτιλήνη, στη Χίο και στη Σάμο, στην καταγγελία του Αδαμίδη κατά του Νομάρχη Φλώρινας, στην ανάγκη απάντησης στην εφημερίδα
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Σημείωμα του Ελ. Βενιζέλου το οποίο αναφέρεται στα εγκαίνια της Λέσχης Φιλελευθέρων στη Θεσσαλονίκη, στη μετάβαση του Σπανούδη στη Μυτιλήνη, στη Χίο και στη Σάμο, στην καταγγελία του Αδαμίδη κατά του Νομάρχη Φλώρινας, στην ανάγκη απάντησης στην εφημερίδα "Ν. Ημέρα" για τις κατηγορίες κατά του Ζαΐμη ότι ακολούθησε βενιζελική πολιτική καθώς και στην υπενθύμιση να ανευρεθεί απογευματινή εφημερίδα με την τοποθέτηση του βασιλιά σχετικά με το σε ποιον οφείλεται η ενωτική γραμμή. (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)

Σημείωμα (EL)


<1916>


Συμμετοχή της Ελλάδας στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (EL)
Εσωτερική κατάσταση (EL)
Πολιτική Διχασμός (EL)
Μεγάλος Πόλεμος (EL)
Πόλεμος Παγκόσμιος (EL)
Ζητήματα εσωτερικής πολιτικής (EL)
Διχασμός (1916-1917) (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 035~038



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.